Mycotherapie. Wat is dit?

November 4, 2019

 

Fytotherapie is al een gekend fenomeen, maar wie hoorde al van mycotherapie?

 

Mycotherapie is een origineel concept van zorg behandeling niet door planten, maar door … paddenstoelen!

 

Weinig mensen herinneren het zich inderdaad nog, maar in onze landen hebben apothekers ooit hun geneesmiddelen bereid uit pure extracten van organische paddestoelen, gebaseerd op de geneeskrachtige eigenschappen van de verschillende soorten.  

 

De grootste apothekers probeerden de krachten van elke soort te bundelen om de synergieën te verkrijgen die het mogelijk maakten om gezondheidsproblemen te behandelen en een volledig effect te hebben op het lichaam en de verschillende systemen waaruit het bestaat.

 

Wanneer we aan deze mycotherapie elementen van de fytotherapie toevoegen op basis van de genezende eigenschappen van planten om hun functionele activiteit en dus de doeltreffendheid van elke formule te verhogen, krijgen we een "Geïntegreerde Mycotherapie" die de beste resultaten op onze gezondheid kan opleveren....

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Posts à l'affiche

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Posts Récents
Please reload

Archives
Please reload

Rechercher par Tags
Please reload